april - facebook bericht  
De maandelijkse vrijdagkoopavond op de laatste vrijdag van de maand heeft afgelopen maand zijn intreden gedaan in Brunssum. Om u tijdens het winkelen te entertainen proberen wij maandelijks iets bijzonders uit onze kast te trekken. Hierbij kunt u denken aan een thema dat speelt, een feestdag, of gewoon iets anders zoals deze maand. Deze verrassende koopavond moet in ieder geval ook op uw agenda staan.

Fancy Fair
Deze aankomende laatste vrijdag, vrijdag 24 april, zal er een bonte verscheidenheid van attracties door het centrum opgesteld staan waar u geheel gratis aan kunt deelnemen. We proberen de Amerikaanse Fancy Fair eens op Brunssumse bodem uit! U ook?

Rodeo Stier
Wilt u weer eens een keer goed lachen? Dat kan! Daar zorgen de diverse lachspiegels en de ballonnenclown voor. Wilt u een extreme uitdaging aangaan? Ook dat kan! U bent van harte welkom om plaats te nemen op een heuse rodeo stier, wellicht valt u wel in de prijzen. Dit laatste kan ook bij het rad van fortuin of een van de andere opgestelde spellen in het centrum. Wilt u uitrusten? Dat kan ook uiteraard op de terrassen of gewoon even een tochtje maken in het treintje dat door het centrum rijdt.

Lekkernijen
Verder bestaat de mogelijkheid om tegen een kleine vergoeding op diverse plaatsen door het centrum heen te genieten van lekkere lekkernijen. Hierbij kunt u denken aan typische Amerikaanse snacks maar ook snacks van om de hoek. De terrassen van de diverse horecazaken staan ook weer buiten zodat u ook gewoon lekker kunt genieten van het hopelijk eerste echte voorjaarszonnetje zodat u weekend ook echt start die vrijdag.

Gratis parkeren
U kunt ook weer op deze koopavond gratis parkeren net als alle andere dagen dat de winkels in Brunssum geopend zijn. Onze slogan luidt dan ook "Gratis parkeren? Gewoon omdat het kan!"

Categorie: Nieuws

CONTACT

Ondernemend Centrum Brunssum
KVK: 52575721
ABN Amro: 45.89.85.376

Postadres:
Ondernemend Centrum Brunssum
Postbus 1
6440 AA Brunssum

Alle contacten
Weblinks
gemeente blok
social media blok
Facebook